Hundeklippekursus

Stoholm Hundeskole har igen spændende nyt på programmet.

Vores tilbud om et klippekursus – lær at klippe din egen hund.

Kurset henviser sig i denne omgang til hundeejere med klipperacer som fx. bomuldshund, puddel, doodler, samt de forskellige bichon racer.

Har du en ”pelshund” af sådan en race, som du gerne vil lære selv at klippe, eller kender du en med sådan en hund og den slags ønsker, så gå videre via dette link:

Kurset er også for hvalpeejere

Når vi henter vores lille hvalp, er det hele oftest et stort lykkerus. Der er stor kærlighed til det lille væsen, også fra hvalpen til dig.  Der venter mange opgaver for hvalp og ejer i de næste mange måneder. Det er ikke sikkert, at man i første omgang tænker på at få lært hvalpen at blive håndteret. Altså opgaver som at få klippet negle, børstet tænder, børstet og måske klippet pelsen – hvis det er en hund med den slags pels.

Hvalpen bliver til unghund, og en skønne dag bliver der taget en beslutning om at bringe hunden Misse til frisørsalonen. Det er ikke til at vide, hvordan denne oplevelse bliver, hverken for hund eller ejer – eller frisøren, for den sags skyld. Men det er ikke altid den bedste oplevelse. Og det er der vi er nu.

  • Måske har du været afsted og fået klippet Misse.
  • Måske har du ikke været afsted, men forsøgt lidt derhjemme, og det gik ikke så godt.
  • Måske har du kun tænkt, at du ikke ved, hvordan man gør, men at det ville være dejligt selv at kunne klippe og ordne pelsen på din hund.

Hvis du vil have hjælp og vejledning til dette, er vores kommende kursus det helt rigtige for dig.