Udbytte – Koncept – Mål

Nose Work / Tingfinder

Beskrivelse

Kender du ordsproget ”søg og du skal finde”??
Her er det dog ikke dig, der skal finde men din hund!

Vi vil ikke komme til at finde guld, men hvis du ønsker, at give din hund en meget stor tilfredsstillelse ved at søge og finde så er Nose Work/Tingfinder noget for dig.

Din hund vil efter kurset være dygtig til, ved samarbejde med dig, at markere en duft. På kurset vil vi arbejde med forskellige beholdere både inden- og udenfor. Kurset vil forgå forskellige steder, så udfordringerne vokser i takt med, at din hund bliver bedre og bedre.

Hundene vil arbejde enkeltvis, så din hund får pauser mellem hvert søg. Når din hund ikke er i gang som tingfinder, så kan den vælge at være i bilen eller i et medbragt bur. Da det kræver koncentration fra den hund, som søger så er det et krav, at din hund kan være rolig, når den ikke leger ”tingfinder”

Denne form for aktivitet er for alle uanset, hvilken træningsform du og din hund følger. Har du en hund, som er utryg ved andre hunde, så er dette også en kanon måde for dig, at give den en oplevelse. Denne form for træning er for hele familien, den kræver ikke megen plads og er ikke speciel tidskrævende.

Hvis du synes det kunne være sjovt, at lade din hund bruge sin næse på en sjov og anderledes måde så KLIK videre og tilmeld dig et forløb over 5 gange.

Hvis du tidligere har deltaget på Nose Work/Tingfinder, så er Nose Work/Tingfinder Fortsætter måske ideelt for dig, et forløb over 6 gange.

Info

Varighed: 5 gange (Nose Work/Tingfinder), 6 gange (Nose Work/Tingfinder Fortsætter)
Deltagere: Maks. 5 hunde pr hold

Træningsdag: se aktivitetskalender.

Pris: se priser og betaling.