Hunde Nyt

Hvad sker der i Stoholm Hundeskole. Læs sidste nyt her!

Sommer 2018

I ønskes ALLE en fantastisk sommer Stoholm Hundeskole er ferielukket 13-21. juli, begge dage inklusiv. Uanset om du skal blive i Danmark eller rejser til udlandet med din hund, så er det en god ide, at tjekke, hvad der er af aktiviteter for din hund i nærheden af hvor du er. Bliver du hjemme og […]

Hvalpetræning – på bondegården

0.klasse besøger bondegården Denne uge var 0.klasse på bondegårdsbesøg. Hvalpene mødte nye venner, og fik masser af indtryk fra gårdens dufte og dyr. Se flere billeder fra besøget på bondegården. Læs mere om hvalpetræning i 0.klasse.

0. klasse udvider

0.KLASSE UDVIDER…. Stoholm Hundeskole har stor tilgang til 0. klasse. Vi starter derfor et hold tirsdag aften mellem klokken 17 og 18. Når du tilmelder din hvalp, skal du vælge, om I skal gå søndag formiddag eller tirsdag aften. Der er højst 10 hunde pr. dag. Læs mere om 0-klasse her.

Socialisering

Socialisering af din hvalp – hvad er nu det for noget nymodens pjat?? Jeg har på det seneste fået spørgsmålet: ”Er socialisering af min hvalp nødvendig?” – hvis du er til korte svar så kommer det her JA!!!! Vil du vide mere så læs her.

Er din hund klar til Nytår 2018?

Er din hund klar til Nytår 2018? Tænker du nu – ”Hvad tænker hun på? – Der er laaaang tid til nytåret!” Det er der faktisk ikke, hvis du spørger din hund. Den vil elske dig for, at du hjælper den allerede nu. Hvad kan du gøre? Læs mere her …

Få nyheder via email

Vi udsender email med tilbud og aktiviteter ca. hver 3 måned. Tilmeld dig nu!