Nose Work

… søg og du skal finde.

  • Nose Work 1 Begynder - Pris: 1050,- for 5×1,5 time
  • Nose Work 2 Fortsætter - Pris: 1265,- for 6×1,5 time

Find de næste ledige tider i kalenderen. Husk, du vælger dine træningsdatoer efter tilmeldling og betaling:

Nose Work Begynder & Fortsætter

Kender du ordsproget ”søg og du skal finde”??
Her er det dog ikke dig, der skal finde men din hund!

Vi vil ikke komme til at finde guld, men hvis du ønsker, at give din hund en meget stor tilfredsstillelse ved at søge og finde så er Nose Work noget for dig.

Din hund vil efter kurset være dygtig til, ved samarbejde med dig, at markere en duft. På kurset vil vi arbejde med forskellige beholdere både inden- og udenfor. Kurset vil forgå forskellige steder, så udfordringerne vokser i takt med, at din hund bliver bedre og bedre.

Hundene vil arbejde enkeltvis, så din hund får pauser mellem hvert søg. Når din hund ikke er i gang som tingfinder, så kan den vælge at være i bilen eller i et medbragt bur. Da det kræver koncentration fra den hund, som søger så er det et krav, at din hund kan være rolig, når den ikke leger ”tingfinder”

Denne form for aktivitet er for alle uanset, hvilken træningsform du og din hund følger. Har du en hund, som er utryg ved andre hunde, så er dette også en kanon måde for dig, at give den en oplevelse. Denne form for træning er for hele familien, den kræver ikke megen plads og er ikke speciel tidskrævende.

Hvis du synes det kunne være sjovt, at lade din hund bruge sin næse på en sjov og anderledes måde så KLIK videre og tilmeld dig et nose work forløb.

  • Begynder er for dig, som gerne vil lære at stimulere din hund mentalt. Vi arbejder med at give din hund masser af god erfaring og lyst til fokuseret at bruge næsen.
  • Fortsætter er for dig, som har deltaget på begynder-holdet. Din hund vil blive præsenteret for forskellige miljøer, og tidligere læring vil udvikle den til at blive endnu dygtigere til at bruge næsen.

Info

Sted: Fortrinsvis i Stoholm (mellem Skive og Viborg). Se det enkelte kursus.

Deltagere: Maks. 5 hunde pr hold.

Pris: se priser og betaling.

Miljø Nose Work

Beskrivelse og tilmelding til holdet Miljø Nose Work er flyttet til ny side.