Hunde Nyt

Hvad sker der i Stoholm Hundeskole. Læs sidste nyt her!

Ny adresse: Søndergade 58, Stoholm

Stoholm Hundeskole er flyttet hjem til Stoholm igen. Hej derude i det danske sommerland. Jeg har en nyhed som er vigtig for dig som har valgt at være kursist i Stoholm Hundeskole. Hundeskolen drives nu fra følgende adresse: Vandrehjemmet i Stoholm, Søndergade 58, 7850 Stoholm. GPS-en vil vise vej via Idrætscenteret. Kommer du fra syd […]

Cooling Bandana

Kølende tørklæde til hunden RelaxoPet Cooling-Bandana kan understøtte din hund i dens varmeregulering. Det kølende tørklæde sikrer, at din hun kan køle tilstrækkeligt ned under leg og træning. Tørklædet mindsker varmestress og øget kropstemperatur. To forskellige størrelser. Pris pr. stk. kr. 95,-. Køb og læs mere her.  

Vi venter på 2022

GODT NYTÅR til alle som læser dette og TAK for jeres opbakning i 2021! Denne tid på året er en tid til at gøre status for det år som er ved at løbe ud. I den forbindelse kommer følgende til mig: TAKNEMMELIGHED for jeres og mit netværks opbakning.  TAKNEMMELIGHED for, at jeg har haft 5 […]

December 2021

Mens vi venter på 2022 Nu hvor julen og nytåret så småt nærmer sig, så er det også tiden på året, hvor vi samles med familier og venner. Igen i år arrangerer Stoholm Hundeskole  gode aktiviteter for hunden – også i december. Læs mere på hjemmesiden om den gode leg, nose work og andre akiveringstilbud.

Weekend-kurser med Jan Østergaard (2021)

Weekend-kurser med Jan Østergaard Jan Østergaard besøger Stoholm Hundeskole i 2021. Shaping & Grundfærdigheder, 24.-25. april 2021. Fri ved fod, 21.-22. august 2021. Feltsøg og rundering, 25.-26. september 2021. Læs mere og tilmelding. Jan Østergaard er certificeret instruktør og driver til dagligt Canis i Skive. Se Jans CV her på hjemmesiden.

Få nyheder via email

Vi udsender email med tilbud og aktiviteter ca. hver 3 måned. Tilmeld dig nu!