2019 – året der gik

Forvandling af stalden

2019 blev året hvor vejret var udevejr helt frem til oktober. Det passede perfekt med at stalden var klar til at rykke ind i. Åse og Poul Erik forvandlede stalden til et fantastisk sted at være.

Med hyggekrog, nye døre og endevægge, rengjort og kalket har stalden dannet rammen for rigtig mange fantastiske træningstimer i efteråret. At være så heldig, at møde og gense så mange herlige hundeejere og deres hunde er stort! Af hele mit bankende hjerte TAK for 2019 til alle mine kursister.

Eksterne trænere, praktikanter og kurser

Mine fantastiske samarbejdspartnere samt eksterne trænere fortjener i den grand en kæmpe TAK – 2019 bød på en ny ekstern træner. Det var Karina Hornsyld fra Dog Tech. Karina kom og underviste en weekend i Rally Lydighed. Det var et held at en af kursisterne har et fantastisk sted, som de lod os bruge. Den weekend gav det (også) vand. Så vi nød at kunne være indenfor med masser af plads.

2019 har budt på et godt samarbejde med Viborg Kommune og de praktikanter som har haft sin gang hos mig.

Jeg har deltaget i diverse kurser i 2019, hvor der har været lagt vægt på mental stimulering og frivillig håndtering af vores hunde. Jeg har fået en masse gode input, som jeg vil dele endnu mere ud af i 2020. 2019 blev også året, hvor jeg er startet op på endnu en uddannelse. Jeg er godt i gang med at blive adfærdsinstruktør.

I 2019 blev året hvor der er blevet lagt lidt kræfter i stalden og der er indkøbt er briks. Briksen er tænkt som en hjælp til den del af den frivillige håndtering, som der ønskes hjælp til.

0. klasse – sidste træning inden jul 2019

Weekendkurser, miljødage og frivillig håndtering

2020 vil byde på færdiggørelse af uddannelsen og fortsætte med at deltage på kurser hvor der bygges videre på den mentale styrkelse af hunden samt frivillig håndtering.

2020 byder også på ikke mindre end 3 weekender med Jan Østergaard som instruktør. Datoerne og indholdet er lagt fast. Datoer og indhold meldes ud i januar 2020.

Jeg har indledt et nyt og spændende samarbejde med Sys Vad. Sys kommer første gang til marts 2020, hvor hun laver fysisk gennemgang af din hund. Her kan du læse mere om Sys Vad.

2020 vil også byde på nyt fra min side. 0. klasse vil blive ”shinet op”, der vil blive tilbudt miljødage og frivillig håndtering vil blive en del af træningen i 0. klasse og på begynderholdene.

 

Med ønsket om en Fredfyldt Jul og et Hundegodt Nytår takker jeg for et fantastisk 2019 hundeår.

Vi ses i Stoholm Hundeskole – STEDET MED PLADS TIL DIG OG DIN HUND.