Fokus og arbejdsglæde?

Hvilken type er du?

  • Laver du altid frikadellerne på samme måde?
  • Gør du rent i den samme rækkefølge?
  • Drikker du altid den samme slags øl?

Har du det generelt bedst med, at din hverdag er ”i faste rammer”? Det er måske årsag til, at din hund nemt mister fokus og arbejdsglæden i jeres træning.

Vi ved godt, der er mange måder at komme til Rom på. Det samme gælder for de mål vi sætter os for vores hund. Når din hund kan ”grundtrinene” i træningen så er det, at I sammen finder JERES bedste måde at komme til målet.

Fastholder du din hund i det, som den er kanon god til, så får du hurtigt en hund, som ikke kan holde fokus, og glæden ved at samarbejde daler. Din hund fortæller dig blot, at den er klar til at lave noget nyt.

Lad os flytte os sammen!

Når din træning er en succes et sted, f.eks. i stuen, så skift til et nyt træningssted. Det kan være udenfor i haven. Lav øvelsen 1-2 gange i stuen og gå så straks til det nye sted og se om fokus og arbejdsglæden er tilstede. Sæt i starten ikke de samme store krav men byg det hurtigt på.

Træner du altid med snor på så prøv uden og se igen om hunden og du er på bølgelængde.

Forstærker du altid din hund med godbidder direkte ind i munden? Skift godbidderne ud med legetøjet eller lav det uforudsigeligt for din hund, at vide hvor og hvorfra godbidderne kommer.

Sagt med andre ord: Næste gang du kører til Rom, så husk at brug alle bilens gear 😉


Mangler du tips og ideer til din træning så kom til Stoholm Hundeskole – Stedet med plads til dig og din hund. Vi laver ikke frikadeller, gør rent eller drikker øl, men vi har det sjovt, og sammen flytter vi dine og hundens grænser.